Timberland kellotWELCOME to the MODERN TRAIL


It’s not just outdoors. It’s outside. And beyond.
It crosses cities and countryside.
From work to play, night to day.
Sun to rain.
It’s everyday’s adventure.

Timberland aloitti huippumuodikkaiden, New Englandin haastavat sääolosuhteet kestävien, keltaruskeiden kenkien valmistuksen jo yli40 vuotta sitten. Nopeasti myös suomalaiset huomasivat laadun olevan erinomainen Suomen vaativiin olosuhteisiin. Nyt tätä ylivertaisesta laadustatunnettua nahkaa käytetään myös Timberlandin kellojen rannekkeissa, jotkasopivat asusteeksi kasuaaliin tyyliin muotitietoisille ihmisille!

Timberland on yksi maailman tunnetuimmista lifestyle tuotemerkeistä! Timberland on amerikkalainen tuotemerkki, joka yhdistää tuotteissaan uniikin tyylin, erinomaisen laadun sekä ekologisuuden. Timberlandin tuotevalikoimasta löytyvät tänä päivänä niin kengät, vaatteet kuin asusteetkin. Timberlandin kelloja myydään ympäri maailmaa.


Timberland tunnetaan upean tyylinsä ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi EKOLOGISUUDESTA! Ekologinen ajattelu on mukana Timberlandin tuotannossa alusta loppuun saakka; raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen asti. Timberland käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja ja on tunnettu muun muassa käyttämästään kierrätetystä kumista, ’Green Rubber’, PET kierrätyspullojen hyödyntämisestä tuotteissa ja käyttämästään luonnonnahkasta. Timberlandillä on käytössään tuotantoa mittavaa Green Index, Timberland onkin saanut egologisista tuotteistaan lukuisia palkintoja ja tunnustuksia ympäri maailman.


Timberlandin kellomallistosta löytyy uniikkeja kelloja luonnonnahkaisilla, kasuaaleilla rannekkeilla sekä sporttisilla kumirannekkeilla. Kellot ovat tuotemerkin tyylille uskollisia uniikkeja malleja, jotka seuraavat tämän päivän trendejä!


Timberlandin jälleenmyyjät löydät täältä.